Ekonomik Araç Kiralama

Yayınlanma Tarihi: 25/04/2018

 

Özellikle şehir dışı iş seyahatler ve gezilerde önemli bir avantaj sağlayan araba kiralama hizmetleri ulaşım konusunda büyük bir rahatlık ve konfor sağlamanın yanı sıra aynı zamanda da oldukça ekonomik bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle büyük metropollerde zamandan kazandıran ve yoğun trafik akışı içerisinde seyahatinizi kolaylaştıracak araçlarla siz de ekonomik araç kiralama olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Ekonomik Sınıf Araçlarla Ekonomik Seyahat

Firmamızın araç kiralama hizmeti içerisinde sunmuş olduğu alternatiflerden birisi de ekonomik araçlar sınıfıdır. En hesaplı araç modellerimiz ile hem uygun fiyatlarda araç kiralayabilirsiniz hem de yakıt tasarrufu sağlayabilirsiniz. Yakıt maliyetinizi en aza indirecek olan ekonomik araç kiralama avantajlarımızla seyahatlerinizde ulaşımı sorun olmaktan çıkartıyoruz. Üstelik bu sınıflandırma içerisinde kiralayacağınız araçlarımız dilerseniz düz vites ya da otomatik vitesli, dilerseniz de benzinli ya da dizel yakıt tüketen araçlar olabilmektedir. Siz de sınırlı bir bütçe ile yalnızca işinizi görmesi açısından bir araç kiralama ihtiyacı güdüyorsanız ekonomik sınıf araçlarımızı değerlendirebilirsiniz.

İş Yerleri İçin En Ekonomik Yöntem

Günümüzde birçok kurumsal iş yeri için artık araç en önemli ihtiyaçların başında gelmektedir. Bu ihtiyacın karşılanabilmesi için firma yapılacak işlere ve firmanın kapasitesine göre belirli sayılarda araç satın almaktadır. Ancak günümüzde araç kiralamanın önemli bir avantaj ve alternatif haline gelmesi ile birlikte artık birçok kurum araç satın almak yerine araç kiralamaya yönelmektedir. Bu şekilde hem şirketler büyük bütçeler harcamak zorunda kalmamaktadır hem de araçların bakım onarımı, vergisi ve sigortası gibi işlemleri ile uğraşmak zorunda kalmamaktadır.

Ekonomik sınıf Kategorisinde Bulunan Araçlar

Kısa vadeli ve yalnızca en uygun bütçe ile ulaşım sorununuzu ortadan kaldıracak bir araca ihtiyaç duyuyorsanız önerebileceğimiz araçlar daha çok yakıt tasarrufu ile öne çıkan arabalardır. Bunlar; Hyundai i10, Hyundai i20, Renault Clio,Symbol, Citroen C – Elysee ve Fiat Linea modellerinden oluşmaktadır. Bu modellerin hepsinin ortak özellikleri ise ekonomik yakıt tüketimi ve zengin standart donanımdır ve ekonomik araç kiralamak isteyen kişilerin en çok tercih ettikleri modellerin başında gelmektedirler.

Seyahatlerinizde En Ekonomik Tercih 

Özellikle şehir dışında gerçekleştireceğiniz iş ya da tatil seyahatlerinizde onca yolu aracınızla gitmek zorunda kalmadan ulaştığınız otogar ya da havaalanından aracınızı kiralayabilirsiniz. Ekonomik araç kiralama hizmeti sunan Enis Rent a car  ile gittiğiniz yerde asla ulaşım sıkıntısı ya da beklenmeyen ulaşım maliyetleri ile karşılaşmazsınız. Her bütçeye uygun araçlarımız ile bulunduğunuz her yerde yanınızda olan müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşmelerle kendinize ve bütçenize en uygun araç planlamasını gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bakım, kontrol ve sigorta işlemleri yapılmış olan araçlarımız sayesinde asla beklenmedik masraflarla karşılaşmazsınız. Ve dilediğiniz nitelikte ve özellikte yakıt tasarruflu araçlarımızdan birisini kiralayarak seyahatlerinizi hiçbir ulaşım problemi yaşamadan gerçekleştirebilirsiniz.

Enis Rent a car İle Ekonomik Ulaşım

Uzun yıllardır Antalya'nın hemen hemen her bölgesinde araba kiralama hizmeti vermekte olan firmamız öncelikle araç çeşitliliği ve uygun fiyat politikası ile ciddi anlamda bir müşteri memnuniyeti sağlamış firmaların başında gelmektedir. Hangi sınıf araç olursa olsun kaliteden ve güvenlikten ödün vermeyen firmamız sahip olduğu tüm araçların bakım ve sigorta işlemlerini yaptırmaktadır. Böylelikle Enis Rentacar müşterileri asla beklenilmeyen giderlerle karşı karşıya gelmemektedir. Bunun dışında araç çeşitliliği konusunda oldukça zengin bir portföye sahip olan Enis Rentacar ekonomik araç sınıfı konusunda da her bütçeye uygun alternatifler sunmaktadır. Siz de ihtiyacınız olan aracı bütçeniz dahilinde belirleyebilirsiniz.

Son Haberler

Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  Günümüzde gittikçe popülerleşen ve her geçen gün daha fazla kişinin terc...

Devamını oku

Ekonomik Araç Kiralama

  Özellikle şehir dışı iş seyahatler ve gezilerde önemli bir avantaj sağlayan araba kiralama hizmetleri...

Devamını oku

Kurumsal Araç Kiralama

Araç kiralama hizmetleri günümüzde hem bireysel anlamda hem de kurumsal anlamda oldukça po...

Devamını oku

Araç Kiralamak İçin Gerekli Şartlar

Günümüzde araç kiralamanın artık araç satın almaktan daha mantıklı olduğunu düşü...

Devamını oku

Antalya Araç Kiralama

Rent A Car kaskosuna sahip araçlar ile birçok alanda hizmet veren Antalya Enis Oto Kiralama nın...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.enisrentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -
UA-125862512-1