Kurumsal Araç Kiralama

Yayınlanma Tarihi: 25/04/2018

Araç kiralama hizmetleri günümüzde hem bireysel anlamda hem de kurumsal anlamda oldukça popüler ve sık tercih edilen bir yöntemdir. Öyle ki artık araç almak yerine birçok kişi ve kurum araç kiralama hizmetlerine yönelmekte ve bu şekilde daha büyük avantajlar elde edebilmektedir. Üstelik kurumsal araç kiralama hizmetleri kurumlar için bireysel araç kiralama hizmetlerine göre çok daha fazla avantajlar yaratmaktadır.

Kurumsal Araç Kiralama Nedir?

Şirketlerin ve kurumların araba kiralama hizmetlerinden yararlanmaları anlamına gelmektedir. Bireysel kiralamadan farklı olarak daha uzun sürelerle araç kiralanan kurumsal araç kiralama hizmetlerinde firmalar aylık hatta daha uzun sürelerle bu hizmetten yararlanabilmektedirler. Ve firmalar bu yöntemle birçok avantaj elde edebilmektedirler.

Kurumsal Araç Kiralamanın Avantajları

Kurumsal araç kiralama hizmetlerinden yararlanmanın sağlamış olduğu avantajların başında vergi avantajları gelmektedir. Alınan bu hizmetin süresi ve başka birtakım kriterlere göre belirlenen vergi indirimleri kurumlar için oldukça büyük bir kazanç sağlamaktadır. Dolayısıyla kurumlar hem uzun süre çalışanlarının iş amacıyla kullanabileceği araçları satın alarak büyük bedellere katlanmak zorunda kalmamakta hem de aynı zamanda bir vergi avantajı elde edebilmektedirler.

Kurumsal Araç Kiralama İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Kurumsal araç kiralama hizmetlerinden yaralanmadan önce dikkat edilmesi ve düşünülmesi gereken bazı konular bulunmaktadır. Bu konuların başında ise söz konusu kurumun nasıl bir araca ihtiyacı olduğunu doğru bir şekilde belirleyebilmesi gelmektedir. Hangi marka ve hangi model aracın kullanılacağına karar veren firma ayrıca kaç adet araca ihtiyaç duyacağını da belirlemelidir. Tüm bu belirlemeler yapıldıktan sonra kaç aylık süre ile araç kiralanması gerektiği belirlenmelidir.

Yine kurumsal araç kiralama kararı verilirken araçların yakıt tüketimleri ve şanzıman opsiyonları da dikkate alınmalıdır. Bunların dışında kiralanacak araçlar konusunda kasko teminatı ve mini hasar sigortaları da mutlaka irdelenmelidir. Sözleşme dikkatli bir şekilde incelenmeli ve gerekli olursa sözleşme maddeleri üzerinde değişiklikler talep edilmelidir.

Son olarak bu hizmeti alırken en uygun fiyat seçeneklerine ulaşmak da kurumlar için oldukça önemli bir konudur.Enis Rentacar ile piyasadaki en kaliteli ve en uygun fiyatlı kurumsal araç kiralama hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Neden Kurumsal Araç Kiralama Hizmetlerini Tercih Etmelisiniz?

Her geçen gün daha fazla sayıya ulaşan kurumsal müşteri portföyümüz kurumsal araç kiralama olanaklarımız sayesinde daha güçlü bir bilançoya sahip olabilmektedir. İhtiyaçları olan araçları satın alarak bilançolarında büyük bir maliyet kalemi oluşturan firmalar artık günümüzde bu maliyetleri en aza indirmenin alternatiflerine ulaşmış durumdadır. Araç kiralama hizmetleri sayesinde firmalar uzun süreli araç kiralayarak yalnızca aylık sabit bir ödeme karşılığında bu yekun giderden kurtulmuş durumdadır. Üstelik yapmış oldukları kiralama anlaşması sonucunda kiralama faturasında yer alan KDV kalemini gider olarak gösterebilmektedirler. Böylelikle kurumlar hem uygun fiyatlarla uzun süreli araç kiralama ile yol ve ulaşım sorununu çözüme kavuşturmuş olmakta hem de vergi indirimi avantajından yararlanabilmektedir.

En Uygun Kurumsal Araç Kiralama Ücretleri Enis Rentacar'da

Kurumunuz için kurumsal araç kiralama hizmetlerinden yararlanmanın en güvenilir ve en uygun adresi Enis Rentacar Şirket giderlerinin en aza indirilmesinin amaçlandığı kurumsal araç kiralama hizmetlerinde firmamız birçok kuruma bu hizmeti sunmaktadır. Araç kiralama hizmetlerine dönük olarak düzenlemiş olduğumuz kampanyalarla birlikte uzun dönemli araç kiralama hizmeti almak isteyen birçok kurum araç maliyetlerini en aza indirmeyi başarmıştır. Siz de en kısa zamanda bizim  ile görüşerek aylık sabit bir ücret karşılığında uzun dönemli kurumsal araç kiralama hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Son Haberler

Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  Günümüzde gittikçe popülerleşen ve her geçen gün daha fazla kişinin terc...

Devamını oku

Ekonomik Araç Kiralama

  Özellikle şehir dışı iş seyahatler ve gezilerde önemli bir avantaj sağlayan araba kiralama hizmetleri...

Devamını oku

Kurumsal Araç Kiralama

Araç kiralama hizmetleri günümüzde hem bireysel anlamda hem de kurumsal anlamda oldukça po...

Devamını oku

Araç Kiralamak İçin Gerekli Şartlar

Günümüzde araç kiralamanın artık araç satın almaktan daha mantıklı olduğunu düşü...

Devamını oku

Antalya Araç Kiralama

Rent A Car kaskosuna sahip araçlar ile birçok alanda hizmet veren Antalya Enis Oto Kiralama nın...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.enisrentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -
UA-125862512-1